~ Kengkawan ~

Tuesday, 7 August 2012

Mengidam ??

Salam,

hye peeps,
fuhhh, baru sekarang cik atynn dapat berdating dengan blog cik atynn... dah lama rasanya kami tak dating dan bersuaa...ahak ! annoying dohhh...

sekarang nie barulah cik atynn ada masa nak update blog... sebelum nie kalau cik atynn update pun banyak pasal segmen, contest and so on... so sekarang nie cik atynn nak balas dendam coz dah lame tak update blog TERCINTA nie kan...haha

kepada followers yang selalu BW ke blog cik atynn... maaf lah yee sebab akhir2 nie cik atynn tak update perkembangan terbaru cik atynn... cik atynn betul2 busy dengan assignment, test, quiz and latih budak part 1 & 2 HBU untuk Pertandingan Jalan Lasak (PERSAK)... balik bilik je badan dah penat... so, juz sempat tengok2 blog jee...rasa nak update blog, tapi takde idea sebab otak penat gilaaa....wuwuwuwuuu :'(

*****
oh, to Mr.Q... i'm sorry coz saya dah lama tak mesej awak...juz kejut awak bangun sahur jee...lagipun sy saja je nak tunggu awak mesej saya...heheheh (n_~)
oh, saya juz nak cakap...
 I MISS YOU LAH ~~~ ♥ ♥ ♥
weee ^_^

*****

okayyy....sebenarnya kan cik atynn akhir2 nie mengidam sesuatu... mengidam??? pregnant ka??? hahaha...
cik atynn bukanlah pregnant... kahwin pun tak lagi...heheh...

okay, berbalik pada cerita tadi... cik atynn nie sebenarnya mengidam sesuatu...teringin nak makan something...puas cik atynn pikirkannyaa dalam beberapa hari nie... tapi tak tau...tadi barulah cik atynn taw apa yang cik atynn teringin nak makan tuu... 

rupanyaaaaaaaaaaaaaaa

kasi besaq sikit gambaq dia....

ROTI JALA...
berwarna warni tulisan tuu...sewarna warni hati cik atynn jika dapat makan roti jala...hewhewhewww~~

gila lahhh... dah lama kott cik atynn tak makan roti jala... nie lah salah satu makanan favourite cik atynn... dulu waktu kecik2 dan muda2 dulu cik atynn selalu jugak lah dapat makan roti jala nie...last cik atynn makan waktu sekolah menengah...maknanya dah berapa tahun cik atynn tak makan roti jala nie...

fuhh, kalau bulan puasa dapat roti jala nie banyak2...pekena pulak dengan kuah kari pekat yang betul2 sedap memang meleleh air liur den.. sedap gila kottt...

siapa yang suka makan roti jala nie jugak?? angkat tangan ! heheheheh...

cik atynn kalau pergi bazar ada jugak ternampak roti jala nie...tapi cik atynn tak beli sebab macam tak menarik minat jee...tak tau kenapa...

okaylah, sampai sini saja coretan cik atynn...cik atynn nak pergi class nie...lepas nie tak tau bila cik atynn dapat berdating dengan blog cik atynn nie...sedihnyaaa.... wuwuwuwuuu :'(

p/s: pantun dua kerat :
pergi bazar beli roti jala.
selamat berbuka puasa semuaaaa....... ^_^

Salam

4 comments:

  1. nyum nyum.. sdapnya~
    ni yang mengidam jugak nie. hihi

    ReplyDelete
  2. hehehe... dah lame atynn nak makan roti jala nie... tp tak dapat2 yang sedap punyaaa... :(

    ReplyDelete
  3. hehehe... takde lah... teringin nak makan something jee ^_^

    ReplyDelete