~ Kengkawan ~

Monday, 21 January 2013

Segmen : Tambah Follower sambil berkenal-kenalan

Assalamualaikum,

jom pakat ramai2 join segmen nie...


sapa2 yang nak join bolehlah click >SiNi<

cik atynn punya followers = 248 orang.. ^_^


17 comments:

  1. Follow :) #251
    http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/segmen-jejaka-hangat.html

    ReplyDelete
  2. done follow :) join segment yg sma

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  3. Thanks join..baru sempat nak blogwalking...haha...tolong la promote jgak kat kawan2 eh!!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Singgah sini dari segmen yang sama...
    Done follow sini..
    Jemput singgah ke blog saya...:D
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ^^ Salam singgah dari segmen yang sama ^^ Done follow your blog . . Jemput datang ke blog saya ye ^^

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  6. SALAM, dari segmen yang sama,

    Done follow,

    Jemput singgah n follow sini,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    TQ, ;-)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama. Follow blog ni. Like page awak n follow tweet awak jugak :D * kalau takde tweet n page tu takpe la. still SD follow blog awak :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil.html

    Jemput join segmen saya yang tak seberapa ni.
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    Saya ucapkan ribuan terima kasih bagi yang sudi join segmen saya ni.. SENYUM SOKMOLAH

    ReplyDelete
  8. datang sini

    http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  9. hai, salam perkenalan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama . done follow you. jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  11. Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dri feyqa :)

    feyqa follow sini 269 tau! hehe jemput ke blog feyqa..

    ReplyDelete
  13. Jalan jalan dari segmen sama. Follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    ReplyDelete
  16. singgah balas di sini,, tq sudi datang blog muja k,, muja follow here k,, do be happy tau,, happy blogging :D

    ReplyDelete