~ Kengkawan ~

Saturday, 29 June 2013

Soalan cepumas dari adik sabghina ...

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum... 

Ohoiiii. Dah lama cik atynn tak berblog. Bila tengok chatbox je cik atynn nampak lahh adik sabghina nie tag cik atynn. bukak2 je tengok ada rules segala bagai. Apa niee ? Motif ? Cik atynn pun merajinkan diri untuk baca and actually ia macam one game u know. Nak tau game apa ? Game kenakan blogger lain dengan soalan cepumas. Jom layann. Zasss ! Check it outt~~ :D

Rules : 
1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the question the tegger set to you
4. Create 11 new questions for those yoou want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
6. Follow the tagger's blog
7. You are not allowed to tag back

Facts about me : 
  1. Suka dengar lagu and menyanyi.
  2. suka warna merah, hitam, pink and putih. And turqoise sekali.
  3. suka shopping or window shopping. 
  4. kalau stress suka makan banyak2.
  5. happy go lucky. ^_^
  6. Peramah tapi pemalu. Acano tu ? -_-''
  7. Suka layan cerita korea especially runningman.
  8. Buat kerja ikut mood.
  9. Saya minat Kim Jong Kook. bhahahahaha xD
  10. Sayang semua barang2 sendiri, tapi saya ganas terhadap barang2 saya. tskk T_T
  11. Seorang Muslimah. InsyaAllah :D

11 Soalan dari Adik Sabghina :
  1. Errr. Tah laa. Tak pernah jumpa. Comel kott. ^_^
  2. Blog cik atynn gabungan 2 warna. Pink and purple.
  3. Cik atynn memang suka and kuat makan. Makan apa2 je janji kenyang. hehehe.
  4. Dulu cik atynn peminat tegar heels. Tapi, sekarang nie suka pakai sneakers je. Mudah nak ke class.
  5. Pernah. Tapi bukan sebab cik atynn nakal. Tak tau motif kenapa cikgu tu rotan. Satu class pulak tuu. Pelik je. Haha
  6. Pelakon cik atynn minat...errr... sape yekk... Aaron aziz kot.. hahaha
  7. Suka and tak suka. Suka sebab sekolah best. Boleh bajet muda. Tak best sebab  kat universiti lagi best life dia :D
  8. Cik atynn tak mata duitan pun. Duit tu pinjaman semata-mata. Bukan boleh bawak masuk kubur pun. 
  9. Cik atynn suka blog yang simple, tak berat, tak serabut, warna cantik, comel, kawaii, gwiyomi... ekhh -.-
  10. Tinggi cik atynn 151 kot. Rendah je. :(
  11. Berat 39, 40, 41, or 42kg. Pilih mane korang nak. haha

11 soalan dari cik atynn
  1. Korang single ke double ke triple ?
  2. suka fashion tak ? jenis macam mana ?
  3. still belajar or dah kerja ?
  4. suka tengok cerita apa ? malay, hindustan , korea, jepun, or anime ?
  5. buah-buahan favourite korang apa?
  6. korang suka layan lagu tak ?
  7. korang suka warna apa ?
  8. Makanan kegemaran korang ?
  9. Blog korang jenis yang macam mana ?
  10. wwaktu sekolah korang minat subjek apa ?
  11. pernah ada crush tak ? :)

Mangsa di tag :
Nota Hati : Done jawab semua. Nak sambung study ^_^



Thanks for reading ^_~

2 comments:

  1. thanks tag. tp tak dapat nak copy soalan dari Atin lah :(

    ReplyDelete